Laatste nieuws

JO 11-4 herfst kampioen !!

De KNVB verdeelt het jaar in 4 blokken. Bij de allerkleinsten (O8-O9-O10) worden de scores alleen achter de schermen gebruikt om nieuwe indelingen voor een volgende periode te maken. Bij de O11 en O12 zijn de scores zichtbaar en kunnen ze na een blok kampioen worden. In de laatste speelronde waren hiervoor nog 2 teams van SVO in de race. De 12-1 stond bovenaan, maar verloor in een spannende pot van de nummer 2 waardoor ze de koppositie moesten afstaan. De teleurstelling werd snel aan de kant gezet en ze hebben genoten tijdens hun teamuitje. De 11-4 was ook nog niet zeker. Ze hielden het hoofd koel tegen Abcoude en waren met 18 punten uit 7 speelrondes de sterkste in hun poule. Extra knap, want ze hadden een onrustige start; dit team heeft namelijk pas sinds 2 weken een vaste trainer. Gefeliciteerd!!

Op 9 november start fase 2, die bestaat uit slechts 5 rondes tot aan de winterstop. Op 30-31 okt worden de nieuwe indelingen gepubliceerd op voetbal.nl Als de indeling bekend is volgt snel daarna ook de indeling voor de kantinediensten.

sportieve groet, team onderbouw

Een gedachte over “JO 11-4 herfst kampioen !!

  • En de JO12-3 had op de laatste speeldag ook nog Herbstmeister kunnen worden, maar had het niet meer in eigen hand ondanks winst in 6 van de 7 wedstrijden!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.