Laatste nieuws

bericht vanuit het bestuur

Beste (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers, 

Het voetbalseizoen 2024/2025 is afgetrapt: tijd om de balans voor de eerste weken op te maken. De vrijwilligerscampagne is een groot succes. Velen van u hebben van u laten horen: dank daarvoor. Dit stelt onze vrijwilligers gerust en geeft velen veel energie.

Een voorbeeld is de Kantinecommissie: samen hebben zij de schouders eronder gezet om de kwaliteit te verhogen. Wist u dat wekelijks onze vrijwilligers ‘home-made tosti’s‘ produceren voor u in de keuken? De tosti’s gaan elk weekend als zoete broodjes over de toonbank.

Na de investering in nieuwe tosti-apparaten kunnen we in de kantine proeven van de gesmolten kaas. Daarnaast is het sportdrank-assortiment onder de loep genomen. Door het veelzijdige (minder suiker) aanbod is ervoor gekozen voor Vitamin-water en Extra Orange. Dit betekent dat de AA High Energy & Fristi uit ons assortiment gaan.

Als ‘water bij de wijn’ is het Chocomelk-apparaat voor de koude weekenden weer geïnstalleerd. “Leuker kunnen wij het niet maken, voor alle bardienst-medewerkers, wél makkelijker”. En, zo kan u toch nog genieten van de suikers. Kom gerust een tosti of warme chocomelk proeven. Een sportief voetbalseizoen 2024/2025 toegewenst.

Met vriendelijke groet, 

mede namens de Kantinecommissie,

Het Bestuur

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.