Laatste nieuws

7 september start de grote vrijwilligerscampagne

Het nieuwe seizoen is begonnen en aankomend weekend hebben we de eerste competitieronde voor alle jeugdteams en de tweede bekerronde voor de senioren. Onze club kan natuurlijk niet draaien zonder de inzet van alle vrijwilligers! Op verschillende plekken binnen onze club kunnen we versterking gebruiken. Daarom lanceren we dit weekend een campagne om meer vrijwilligers te werven, genaamd: “Ik ben een superhero. Jij ook?”

Vanaf aanstaande zaterdag hangen er oa op verschillende plekken posters, spandoeken en liggen er flyers. Voor deze campagne hebben wij een aantal vrijwilligers gevraagd om mee te doen. Ze zijn als ‘vrijwilliger in actie’ zichtbaar op deze uitingen. Op deze manier maken we heel concreet wat je bij onze club als vrijwilliger kunt doen.

De uitingen zullen enkele weken blijven hangen, dus je hebt voldoende tijd om deze weken langs te komen en een kijkje te nemen. En mocht je willen helpen in een rol als vrijwilliger, dan ben je altijd welkom. We zoeken altijd mensen, al is het voor kleine spontane klusjes, deelnemen aan werkgroepen of commissies, of om gewoon op een wedstrijddag achter de bar te staan of een wedstrijd te fluiten. Alle hulp is welkom.
Sportieve groet,

De vrijwilligerscommissie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.