Laatste nieuws

Bericht vanuit het bestuur

Het voetbal ligt alweer even ‘stil’, de competities zitten er al een paar weken op. Er werden successen gevierd en helaas waren er ook tegenslagen, zoals de degradatie van het eerste. Her en der trapt men nog wel een balletje, maar er word alweer hard gewerkt aan het komende seizoen. Men is druk in de weer met het maken van teams, de puzzel die het ’trainingsschema’ heet, opknappen van kleedkamers, schoonmaken van de ballen, onderhoud her en der, kleding weer netjes, noem maar op. Vele handen die, vaak onzichtbaar, ervoor zorgen dat we vanaf midden augustus ongeveer weer aan een nieuw voetbalseizoen kunnen beginnen. 

Naast het voetbal zijn we afgelopen periode druk bezig geweest met diverse andere zaken. Op het terrein is men druk bezig geweest met diverse aanpassingen. De ballenvanger achter veld 1, tevens afscheiding veld 4, heeft nu een ‘kijkvak’. Toeschouwers kunnen nu vanaf de zijlijn hun team aanmoedigen, zonder tegen een hek aan te hoeven kijken. Bij zorgenkindje veld 3 (zeker met de vele regenval) is men bezig om de afwatering te verbeteren. Daarnaast zijn we druk aan het kijken naar vernieuwingen of verbeteringen op en om de velden en de kantine. We zien een verschuiving naar de zaterdag en dat brengt weer capaciteits uitdagingen met zich mee. Met de huidige hoeveelheid velden en kleedkamers gaan we het in de toekomst niet redden en dus moeten we kijken naar oplossingen.

Duurzaamheid is nog immer een belangrijk topic. De zonnepanelen doen het goed en er wordt ook gekeken naar andere oplossingen. Vanuit de kantine commissie wordt er gekeken naar ons aanbod, wat kunnen we daarin anders doen, welke producten wil men zien. En is onze huidige keuken- en baropstelling nog wel toekomstbestendig, of moeten we daar ook eens kijken naar verbeteringen.

Zoals je al merkt, er gebeurt veel aan de achterkant. We kunnen het daarom niet vaak genoeg zeggen dat zonder vrijwilligers we nergens zijn. We hebben het geluk dat we al veel goede betrokken vrijwilligers hebben, maar het kunnen er nooit genoeg zijn. Daarom zijn we dit jaar ook gestart met een nieuwe vrijwilligerscommissie. Deze houdt zich bezig met het gehele beleid rondom vrijwilligers, hoe ze aan te trekken en ze te behouden. Er liggen veel taken en uitdagingen en we kunnen eenieders hulp zeer goed gebruiken.

We kijken met veel positiviteit uit naar het komende seizoen en ook dan staan we weer open voor ideeen. Dus mocht je willen helpen of heb je een idee waarvan je denkt dat we daar als vereniging iets mee moeten, laat het ons weten.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer terug als de eerste ballen gaan rollen (zowel op het veld als in het vet).

Het Algemeen Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.